20 ГОДИНИ НАПОЛЕТАНИ УЛТРАС ПЛОВДИВ

cover

Тази събота освен дербито на Пловдив имаме още един повод за празник – отбелязваме 20-годишнината на Наполетани Ултрас Пловдив. През 1995г. дадохме началото на нещо, което за тези две десетилетия се превърна в една от най-старите и уважавани ултрас групи в България. Сега от позицията на времето, тези 20 години изглеждат невероятен период особено като се замислим колко групи, групички и формирования спряха да съществуват през това време поради една или друга причина.

През тези години ние останахме верни на себе си – да не се забъркваме в политически игри, да бъдем независими от ръководството, което и да е то, да се придържаме и развиваме ултрас културата в сектора ни. Тези десетилетия бяха трудни, но същевременно изпълнени с емоция и плам. Загубихме верни приятели, нови се присъединиха, но успяхме да запазим това, което винаги ни е сплотявало – любовта към Локомотив и отдадеността към ултрас начина на живот.

Нека отбележим събитието както подобава на мача в събота! Елате на стадиона на време, помогнете с организацията, бъдете част от черно-бялата лудост!