До кога?

Един ден след мача срещу Левски София няколко неща станаха ясни на пловдивската общественост. Първо играчите на градския клуб могат да показват характер и воля. Въпросът, който логично изниква обаче е какво им пречеше да играят по този начин? До кога ще се разчита на моментни добри игри на отбора без да има ясен план за развитие, без да има ясни цели, до кога ще се работи „на парче“ като в отбор от „В“ група или както се оправят проблемите по транспортните фирми – след като автобуса се обърне в реката. Надяваме се госпожа Топалова да е трезва и да разбере сравнението, все пак е от нейната компетенция.

Лошата страна на монетата е, че тази добра игра срещу Левски и тази една точка с нищо не променят отношението на хората към това ръководство. Откровенo неадекватните коментари по медиите на г-жа Топалова не помагат. „Глупаците“ г-жо Топалова сте вие и съпруга ви. Нужно ли е да ви напомняме какво ви костваше да се превърнете в такива глупаци, собственици на Локомотив? Още нещо ви прави глупаци днес, това, че май наистина си мислите, че може да замажете очите на хората. Това няма как да стане Г-жо Топалова защото безумията, които ежедневно се вършат, породени от вашата лична некадърност, както и от пионките, които сте сложили в ръководството на отбора не са един и два.

Ние обичаме силно, но силно и мразим. Вие никога няма да бъдете обичана в Пловдив. Единственото добро, което може да направите е да освободите Локомотив от присъствието си. И колкото по-скоро стане това, толкова по-малко ще бъдат „камъните“ във вашата градина.