Кошмарът приключва? По скоро тепърва започва!

Четейки изявлението на Стефан Генов, че „Най-после дойде последният мач тази есен и кошмарът за нас ще приключи.“ в нас се пробуждат много чувства, но за съжаление облекчението не е едно от тях.

Кошмарът едва сега започва г-н Генов. Кошмар за Локомотив са бездушните хора без мнение, без воля, без душа, които навеждат глава и са по-ниски от тревата за да са сигурни, че на първо число от всеки месец ще си получат мижавата заплатка.

Кошмар е и т.нар. селекцията, която ще направите през зимната почивка, безхаберието и липсата на каквато и да е организация в отбора. Не знаем дали сте забелязали г-н Генов, но отбора на град Пловдив е на пред-последното място в класирането. Ако вие може да спите спокойно при такова положение – то ние феновете на отбора не можем.

Кошмарът за нас ще приключи когато г-жа Топалова веднъж и за винаги напусне Локомотив Пловдив и на нейно място дойде човек, който обича футбола и град Пловдив. Той ще свърши, когато в Локомотив не остане нито една бедна душица готова на всичко за месечната си надница.