ПОРЕДНАТА ЛЪЖА?

Преди десет дни за първи път г-жа Топалова зарадва нас феновете на Локомотив Пловдив. Тя заяви, че със сигурност продава отбора и до десет дена ще е ясен новия купувач, мистериозен българин, който не желае да става известен преди да е финализирана сделката. Същата тази сделка трябваше да стане факт десетина дена след това така позитивно изказване на г-жа Топалова.

За съжаление, сега десет дни по-късно не само, че няма нов собственик, но и ставаме свидетели на поредната доза лъжи и патологичен непрофесионализъм.

Заради нежеланието на собственика да плати няколко хиляди лева се наложи да играем срамно „домакински“ мач на стадиона на „гостите“. Въпреки, че тримата фена на Славия няма как да повлияят на играчите, самата обстановка и дори тревата на стадиона оказаха влияние и Локомотив загуби. За пореден път губим точки заради непрофесионализма и некадърността на ръководството ни.

Г-жо Топалова, настояваме да представите официално пред българската спортна общественост точния купувач на Локомотив Пловдив, ако такъв съществува както и точна дата на която сделката ще се осъществи. Очакваме да покажете готовност да понесете последствията ако това не се случи.

Napoletani Ultras Plovdiv 1995