ТЪЖНО Г-ЖО ТОПАЛОВА, ТЪЖНО…

Явно г-жа Топалова обича медийното внимание. Това е понятно, тъй като до преди две години, тя беше никому неизвестна и напълно анонимна. Тъжен е фактът обаче, че това внимание носи само срам на Локомотив и на Пловдив, чиято емблема е той.

След днешните и изказвания искаме само да и напомним някои факти за моментното състояние на Локомотив Пловдив, на който г-жа Топалова е горд собственик в момента и който така обича да се хвали че може да издържа:

  • До преди десет дена един от отборите на школата на Локомотив нямаше пълен комплект 11 еднакви фланелки с които да излезе и се принуди да играе с такива на конкурентен отбор.
  • Децата от школата на Локомотив тренират на терен с покритие от сгур. За отбор от А групата на който и да е шампионат през 2009г. това е меко казано неприемливо.
  • Клуба се управлява на аматьорско ниво. Няма ясна структура на управление, няма ясно разпределени отговорности между ключовите фигури в отбора. Всичко се прави „на парче“ и без конкретна цел и замисъл.
  • Г-жа Топалова не взе никакво отношение, когато БФС извади безумната програма на отбора в която от 15 мача имаме 7, които не са през уикенда. Ако не се лъжем това е своеобразен рекорд в А група. Това са малко по-малко от половината мачове, което е крайно недопустимо. Поне за някой запознат малко поне с футболната игра.
  • Постоянно слушаме за стадиона, който ще се строи, а същевременно се казва, че ще правим селекция за 0 (нула) лева.
  • Локомотив има най-неугледния и отблъскващ стадион в цялата А а може би и Б група.
  • Едно от първите „нововъведения“ на стадион Локомотив, която г-жата направи беше да махне съществуващите метални пейки на които по-улегналите фенове на отбора седяха. Няколко пъти се пускаха „истини“ из Интернет сайтовете, но седалки, които да ги заместят така и не се появиха. Ако има желание г-жа Топалова може да заповяда да поседи на горещия/леден бетон в зависимост от сезона, за да набере малко от плода на усилията и за реконструкция.
  • За да стигне един фен на Локомотив до заветното място по трибуните трябва да премине не малко бариери. Основната е липсата на каси. Закупуването на билет и влизането на стадиона отнема около 40 минути при по-интересните мачове. Защото работят само 2 касиерки, които получават общо 40 лева за едночасовия си труд. Явно това е нов маркетингов трик с който само просветените, каквито ние не сме са запознати. Далеч сме от мисълта, че след прокламираните многомилионни инвестиции, които ни очакват г-жата се скъпи да плати на още двама души да продават билети.
  • На стадион Локомотив 7000 души влизат през един вход. Един единствен. Това не отговаря на нито едно изискване на нито една комисия. Недай си Боже по време на среща да има някакво природно бедствие можем спокойно да надминем всички трагедии случили се до сега във футболната история. Като опитен мениджър и собственик г-жа Топалова предполагаме е наясно какви ще са действията на УЕФА ако бъде сезирана по въпроса.
  • Г-жа Топалова редовно напуска стадиона около десетата минута показвайки неуважение към играта и отбора на Локомотив. Разбираме, че тази игра няма нищо общо с вас и ви е идеално чужда, но все пак когато човек е инвестирал в нещо и се хвали със „собствеността“ си е редно да показва малко уважение към нея.

За наше огромно съжаление това са само най-фрапантните безумия които всеки ден се случват на Лаута. Всяко едно действие на г-жа Топалова отблъсква хората от стадиона и създава негативно отношение към нея.

Изказването „Сега няма интерес от нито един бизнесмен. Нито пловдивски, нито софийски, нито варненски. Нито от цяла България, хайде така да го кажа. Към днешна дата няма никакъв интерес.“ може и предизвиква смях във всички които са наясно какво се случва в Локомотив. Това, че изгонихте няколко купувача, които биха управлявали клуба десетки пъти по-добре от вас с безумни цифри не значи, че към отбора няма интерес. Видимо Локомотив Пловдив ви прави добра реклама. Явно това е и причината да не продадете отбора на собственик, който наистина се интересува от Пловдивския футбол. Но вашето време ще мине и вие отново ще се завърнете към медийната анонимност, която така добре ви приляга.

Ако г-жа Топалова желае да отговори на нашите питания и притеснения, може да заповяда в Пловдив. Желаещите за такава среща не са малко!

НАЗДРАВЕ Г-ЖА ТОПАЛОВА!